Monday, July 4, 2016

Raya pertama Aidilfitri di Pulau Pinang

Tahun ni (2016) saya raya di Seberang Jaya, Penang..

Stok GC tea saya bawa bersama....sapa2 nak roger la..... laku sekotak dua cun gak, lepas la duit minyak...

Apa itu GC tea? Bahasa mudah, tea sekat gula..... lain2 info.... search je perkataan GC tea.....


NAK BELI, WHATSAPP SAYA NAZRIN 0179621397
PENGEDAR DI ALU ALUKAN..... Boleh mula dengan 3 kotak je 

Saturday, June 4, 2016

GC tea

GC Tea merupakan produk paling laris, paling top, paling hot keluaran RASHWEALTH GROUP.

Banyak testimoni di Facebook mengatakan:
  • gula turun
  • diabetes kurang
  • berat turun
Bukti






Bagaimana nak beli?
Sekotak RM150 sm / RM 160 ss
+ pos RM6 sm / RM 10 ss

3 kotak RM381.60 sm + pos RM 20

Trial 10 sachet RM 30 + pos RM 6

Whatsapp saya : 0179621397

  • hadiahkan sekotak GC Tea kepada ibubapa anda,
  • rekemenkan GC Tea kepada rakan-rakan sepejabat, setaman perumahan dan saudara mara anda...

Friday, May 27, 2016

TESTIMONI HISSAR SKIN SOLUTION

Ini bukan edit tau, ini real sangat,
TAK PERCAYA
============
Testimoni bersusun untuk dipercayai, tunggu.
Serendah RM69,
Anda akan dapat
🌹PENCUCI MUKA
🌹SCRUB
🌹KRIM SIANG
🌹KRIM MALAM
KENAPA BAYAR LEBIH??? KKM DILULUSKAN dan BEBAS MERKURI😊
Whatsapp 0179621397 hari ini
LikeShow More Reactions
Comment

💁Hissar Whitening Cleanser
(KKM NOT160100233K)
↪membantu vmenghilangkan sisa kotoran makeup, membersih dgn lebih mendalam utk mengelakkan liang pori tersumbat, mencegah jerawat, merawat masalah jerawat, mengimbangi/minyak berlebihan & menjadikan kulit lebih segar, anjal & berseri
💁Glowing Daycream
(KKM NOT160100235K)
↪Membantu menyamarkan noda2 hitam pd kulit wajah, melindungi wajah dr sinar UV, menganjalkan kulit, mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah & kulit kelihatan cerah &gebu
💁Hissar Night Cream
(KKM NOT160100234K)
↪Krim kecantikan kulit wajah yg digunakan sewaktu hendah tidur. Berfungsi utk menanggalkan jeragat, parut, bintik2 hitam, lingkaran gelap bawah mata dsb. Wajah akn kelihatan lbh cerah & berseri pd keesokkan hari.
💁Hissar Scrub
(KKM NOT160100232K)
↪Membantu menanggalkan sel kulit mati, mengimbangi minyak berlebihan, menganjalkan kulit wajah & membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari....
HISSAR SET NORMAL
======================
RM69SM | RM79SS (4IN1) 

Produk ni saya buat dropship.....insyaAllah boleh buat beli baju raya....
0179621397

mirifica collagen

Langkah terbaik, mulai harini minum la mirifica collagen. sedikit sebanyak membantu anda....
*menganjalkan payudara anda
*membantu menyelesaikan masalah dalaman anda
*kelihatan lebih gorgeous

Apa kata pengguna Mirifica Collagen



Nak beli : Whatsapp je 0179621397
Nak jimat beli 2 kotak Mirificav

BLESS ‪Teatox‬

.
Untuk Order & fast response, sila sms/whatsapp: 
♡ 0179621397 ♡
♡ 0179621397 ♡
♡ 0179621397 ♡
.
Penghantaran adalah ‪#‎PERCUMA‬ ke seluruh Sem. Malaysia dan Sabah/Sarawak.



Detox dengan BLESS TeaTox
.
✔ Mengatasi masalah sembelit
✔ Mengurangkan berat seawal 3 hari
✔ Memperbaiki sistem penghadaman
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Membakar lemak
.
Kesan Perubahan Positif Seawal 3 hari dengan#blessteatox
.
MULAKAN 7 HARI DETOX DENGAN #BLESSTEATOX
.
Untuk sebarang pertanyaan:
0179621397 (Sms/Whatsapp)
0179621397 (Sms/Whatsapp)

0179621397 (Sms/Whatsapp)

*** Penghantaran PERCUMA Sem. Malayisa & Sabah/Sarawak


Ekstrak Teh Hijau
Teh hijau terkenal kerana kandungan antioksidan atau catechin polyphenol yang tinggi dan baik untuk kesihatan badan. Antioksidan ini membantu tubuh untuk mengurangkan tahap kolesterol, lemak dan tekanan darah.

Teh hijau juga menguatkan tubuh dalam melawan penyakit dan penyakit-penyakit seperti kanser disamping tiada kesan sampingan.

Teh hijau adalah pembersih kolon semulajadi yang hebat dan telah digunakan beribu tahun untuk pembersihan dalaman yang semulajadi.



Lain lain kebaikkan Teh hijau:
# Membantu melawan Kanser
# Membantu mengurangkan berat badan
# Membantu mengawal kencing manis / diabetes
# Membantu meningkatkan peredaran darah
# Menghalang artritis
# Bertindak sebagai agen anti-penuaan



Ekstrak Epal Hijau
.
Mampu mengawal paras kolestrol. Seratnya mesra usus dapat menyerap dan membuang lemak tidak baik sebelum diserap ke dalam badan.

Kehebatan lain Epal:
# Mampu mengawal paras glukos darah dan menghalang naik turun glukos secara tiba-tiba
# Mengekalkan tekanan darah yang normal
# Efektif dalam masalah sembelit
# Membuang toksin dari dalam kolon
# Meneutral asid urik
# Berkesan dalam membersihkan kolon tanpa kesan cirit birit

Ekstrak Limau

Diistilahkan sebagai Super Fruit! kerana sangat kaya dengan Vit C malah lebih 3000 tahun telah digunakan secara turun temurun untuk tujuan perubatan.
Antara kebaikkan semulajadi Limau:

# Mengawal tekanan darah dan peredaran darah
# Meningkatkan penghadaman, menggalakkan diet dan mengawal berat badan
# menggalakkan penyingkiran toksin
# Sangat berkesan dalam mengatasi sembelit
# Menggalakkan fungsi sihat hati dan pundi hempedu
# Memusnahkan parasit usus
# Mengurangkan asid urik

Psyllium Husk

Psyllium adalah sekam daripada pokok Plantago dan adalah ramuan utama yang digunakan dalam mengawal berat badan dan untuk kesihatan usus.

Setiap 100 gram psyllium menyediakan 71 gram serat larut; jumlah yang sama bran oat akan mengandungi hanya 5 gram serat larut.

Serat ini sangat efektif dalam:
# Mengurangkan selera makan tanpa mengganggu sistem saraf
# Meningkatkan penghadaman dan membersihkan sistem usus



Germa Gandum

Germa gandum adalah bahagian yang paling tinggi vitamin dan mineral dalam bijirin gandum. Malah, germa sebenarnya adalah embrio tumbuhan gandum. Embrio ini akhirnya akan menyuburkan pelan gandum yang baru. Ini adalah sebab mengapa ia mempunyai banyak nutrien yang sangat baik untuk kesihatan badan.

Kebaikan germa gandum:
# Meningkatkan sistem imun
# Seratnya sangat baik untuk keseimbangan gula dalam darah
# Membantu dalam mengawal kolesterol
# Meningkatkan kesihatan usus dan detoksifikasi
# Mengekalkan kardiovaskular yang sihat
# Tinggi Vitamin E iaitu anti oksidan yang membantu melindungi sel-sel dan tisu daripada kerosakan dan mencegah penyakit
# Vitamin B yang tinggi membantu menukarkan karbohidrat kepada tenaga yang juga penting untuk fungsi hati, otot dan sistem saraf.

Thursday, April 14, 2016

ALORA SKIN EXPERT













10 #Kehebatan Alora Alora Skin Expert Yang Anda Semua Harus Tahu:

❶ Pencerahan seluruh badan dan muka dengan cepat

❷ Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu

❸ Kandungan Gluta dan Vitamin C yang tinggi

❹ Warna Tona Kulit Sekata dan Kulit segar bersinar

❺ Anti oksidan semulajadi yang berfungsi menyingkirkan toksin

❻ Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat

❼ Anti penuaan yang amat berkesan menggantikan jutaan sel badan yang rosak dengan cepat

❽ Memerahkan bibir semulajadi

❾ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead

❿ Mencantikkan Kuku & Memulihkan Tumit Kaki yg merekah

PM kami utk maklumat lanjut atau hubungi mana-mana agent kami
#aloraskinexpert
#putihdalammasa3hari

0179621397 ~ sms/whatsapp
0108394036 ~ sms

Pengedar diperlukan
Stokis diperlukan

Sebotol rm88

Tuesday, November 24, 2015

Alora SkinCare - Saya nak beli

With love from Vienna..
Alora Skincare sudahpun berjaya diterbangkan ke Vienna, Austria..


Cantik cantik gebu....
Saban hari, ramai wasap tanya...    ‪#‎Aloraskincare‬ ..... 

Rata rata pengguna  Alora skincare berpuashati dengan Alora skincare....ni salah sorang pengguna Alora skincare...cun kan?
Kulit licin, gebu,
Jerawat jelagat takde...
Erti kata lain... makin cantik selepas guna Alora Skincare..
Kenapa anda perlu CANTIK? Baru suami anda tak jeling sebelang...pandang acu x acu
  • Cantik dimata suami
  • Cantik dimata bakal suami anda
Saya ulang balik, dengan harga RM 89.90SM/ RM99.00SS. saya percaya tiada produk lain mampu menandingi keberkesanan Alora Skin Care..


Anda mungkin pernah lihat Alora Skin Care, dimana?
Set Alora Skincare ni mengandungi 4 items :-
1/ Sabun Glutathione
2/ Krim malam Glowing
3/ Cream malamFlawless
4/ Krim siang Glowing

KELEBIHAN ALORA SKINCARE:💄
✔ Memberikan kulit cerah dan gebu
✔ Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
✔ Menjadikan kulit glowing secara semulajadi
✔ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
✔ Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
✔ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
✔ Menghilangkan sel kulit mati.
✔ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat lama
✔ Menghilangkan kesan gelap bawah mata
✔ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
✔ Mengecilkan pori-pori.


Bagaimana nak jana pendapatan NO.2 ?
Modal RM350.61sm dapat 6 kotak ALORA SKINCARE.
Nama anda dan kawasan anda saya letak kat bawah.
Apa yang best, laku sekotak Alora Skincare...saya dapat beli barang keperluan rumah.. TQ akak-akak gojez yang beli Alora Skincare
Apa kata pengguna Alora Skincare ?

Nazrin WhatSapp 0179621397
Harga sekotak Alora Skincare:
RM89.90sm, rm99.00ss..
sekarang ada PROMOSI MARCH
Pos RM0.10sm / RM1.00ss je
Jadi anda bayar saya RM90sm / RM100ss
ATAU
Beli 2 kotak RM160.00sm/RM170.00ss

Pengguna Alora - biar gambar berbicara




Permintaan Alora Skincare cukup tinggi....:lihat whatsapp dibawah.
28/12016
29/1/2016
1/2/2016


<<<<<<<<< STOK DITANGAN ADA KOTAK JER 
HARI CUTI, HARI3 ADA TRIP HANTAR ALORA SKINCARE DI SEGENAP PELUSOK KELANTAN.
            Nazrin WhatSapp 0179621397

Rakan Pengedar

Ampang Kak Julajuli 0193015742
Kemaman Kak Jue Radzi 0139122850